Alla inlägg den 29 mars 2015

Av Kicki Magnusson - 29 mars 2015 01:32

I want you to sneak up to me and say all the things I want to hear. Then I want to feel your body against mine and your breath on my neck. Everything I ever wanted to know is that your feelings are like mine.

http://open.spotify.com/track/1Un8L0cKnOJrsZgUHqEf5Z

Av Kicki Magnusson - 29 mars 2015 01:21

Kärleken till dig är evig.

Så tänker jag börja detta inlägg fast det kanske inte alls har med saken att göra men det passar min sinnesstämning just nu.

Veckan har gått otroligt fort vilket va riktigt skönt fakiskt. Hann med mycket på jobb också.

Måndags va en av mina (fd bästa väns) födelsedag. Så grattis fast vi inte pratar så saknar jag dig. Men men tydligen är det inte ömsesidigt men jag överlever.

Onsdag blev det våffel Dejt med Linda. Super mysigt. Jätte kul att vi fått så bra kontakt. Ha det nu super kul hos dina föräldrar. :-)

Jobbet som vanligt får mig att våndas men men det fixar sig säkert har ju tre alternativ så vi får se vilket av dem det blir.

Fredags va jag på kyrkogården för att sätta ljus till farfar. Saknar dig. Känns inte alls verkligt. Fast jag vet att du är just där så känns det inte alls så.

Idag har varit lite jobbigt. Har känt mig alldeles deppig och irriterad. Inte alls orkat kämpa emot mina tankar och funderingar så det har blivit mest serier och film idag för att stänga tankarna ute.

Sett alla avsnitten av Flash som kommit ut, också sett hart of dixie super bra avslut på en riktigt bra serie.

Såg filmen natt på museet 3. Den va helt okej sen såg jag ask me anything men den va riktigt dålig.

Tänker på dig allt som oftast jobbigt faktiskt när jag vet om att det inte kommer bli mer än så här.

Ovido - Quiz & Flashcards