Alla inlägg under november 2014

Av Kicki Magnusson - 7 november 2014 23:45

After work med underbara kollegor och få kollegor. Detta får vi verkligen göra om. :-)

Av Kicki Magnusson - 5 november 2014 18:20

Idag va vi på besök på den nya tränings anläggningen i dalby, och det kommer bli super fint när det väl är klart...Vi är ju så hälsosamma nu på jobb med våra toppen goa hälsoinsperatörer..=)


Idag va det dags för att få reda på reslutatet på denna veckans stegtävling och jag vann ett pris..Wiihooo kanske inte första pris med ett extra pris för att jag kommit upp i så många steg man skulle ha...=) Helt lycklig över en vattenflaska men jag brukar ju inte vinna saker så detta va kul..Och färgen på den är ju helt underbar...=)



Av Kicki Magnusson - 4 november 2014 19:00


Idag fick jag mitt golv oc mina lister till köket och det lilla rummet, så här ska det renoveras golv och målas väggar..Kommer bli super fint när det väl blir färdigt..=)


Idag va jag inne och registrerade mina steg i stegtävlingen och på sju dagar har jag kommit upp i 110 000 steg..Och det tycker jag är helt okej faktiskt...


Familjen va här innan och hade köpt med sig hamburgare från sibylla helt underbart att slippa laga mat och äta med fler än mig själv..Det är jätte tråkigt att äta själv...





Av Kicki Magnusson - 3 november 2014 18:30

Precis lagt mig på sängen för att blogga lite och kolla lite på tv. 


Och som vanligt när jag sätter mig ner och ska få ner allt i ord så försvinner allting, men men ska försöka tvinga fram det i alla fall.


Idag fick vi våra efterlängrade regnställ på jobb och jag invigde mitt när jag gick ner och handlade för andra gången och jag gillar det redan...


Jag är en sådan person som tänker och analyserar för mycket som vanligt och det kanske inte alltid är bra men jag försöker att inte vara sådan men men vi får se hur det blir med det, det blir säkert jätte bra...eller så blir det kattskit av alltihop men men, Jag tänker på allt som kunde varit, hade du inte varit trög som en sten så hade det kanske blivit vi, hade morfar inte dött av den jävla Cancern då hade jag inte saknat han så förjävligt mycket. Hade inte hjärtat stannat på mormor så hade vi fortfarande haft dig. , hade inte farfar fått lugn cancer precis tre år efter morfar dog av det så hade man kanske varit mer positiv till mer saker men cancern tar över våra liv, hade anja levt vår älskade hund så hade det inte kännt så himla tomt hemma hos mina föräldrar.


Ja jag ska berätta om en konstig dröm eller inte konstig mer skum, Men man är väl skum när man drömmer om sitt eget bröllop och just nu känns det som om mitt eget bröllop är långt iväg..Haha. drömmen handlade då om mitt bröllop och drömmen började med alla förberedelserna som händer på bröllopsdagen med klänning och allt sådant, sen fortsatte den med att alla brudtärnor och sådant kom och sen dans och sång ute på gräsmattan utanför min lägenhet sen tågade alla bort till farbror av någon konstig anledning, bästa med drömmen va att det va en helt okej toppen man, så ja det va det mesta som hände i min dröm, dumma va att drömmen va slut när jag såg vem det va jag skulle gifta mig med..men men vi får se om denna dröm blir verklighet eller bara mitt undermedvetna som spelar mig ett fruktansvärt elakt spratt...haha


Mina två bästa kompisar ska döpa sin dotter den 7 december ska bli så roligt att gå på hennes dop och det ska bli så roligt att bli gudmor till denna guldklimp som de skapat ihop. =)


Det är också snart dags för dop för min kusins son, ska bli spännande att gå på det också. 


Jobbet har börjat bli lite jobbigt faktiskt, känns inte helt okej mellan alla kollegorna och ja jag vet skitsnack är småaktigt. Men vissa gånger skulle jag bara vilja skrika och gapa på folk, men det gör man ju inte för det gör man när man kommer hem, men det hade varit skönt att komma hem till någon som tog hand om en och frågade hur dagen varit och bara kramade om mig och sa att det kommer bli bra, just nu hade det varit helt underbart...


Har köpt hårfärg snart dags att göra det igen, Men jag vet inte kan ju kanske vänta ett tag men men vi får se hur det blir med det också..


Blir after work med jobbet den 7 november äntligen en after work som är förlagd på en fredag så man kanske kan dricka något gott och ha allmänt trevligt utan att bry sig om att det är jobb dagen efter. 


Sen är det ju personalfest den 28 november men den kan jag nog inte gå på för jag stänger den dagen och personalfesten börjar kl 16 så det är lite synd, verkligen synd när det är ett så bra tema på personalfesten som Glitter och Glamour. 


Ja ni som säger att jag inte bryr mig om människor eller inte bryr mig tillräckligt nu ska jag berätta något för er, jag bryr mig för mycket om allt och alla, har alltid med mig alla mina med människor i mitt hjärta, tänker på min mamma, min pappa, brossorna, mostrar och kusiner, mor och farförldrar, kollegor, kompisar, farbröder och allt där i mellan och sedan bryr jag mig kanske om dem som inte bryr sig om mig men jag kan tycka att det gör mig till en underbar människa, och ibland kanske jag inte alls bryr mig om vissa människor men då är det för att ni har gjort mig något som jag verkligen inte kan glömma, och ja vissa kallar mig långsint och det stämmer bra men gör man mig något som är oförlåtligt eller gör ni mina nära och kära någonting då är ni screwed. 



Av Kicki Magnusson - 2 november 2014 17:45

Just idag känner jag mig grymt deprimerad och riktigt irriterad.....Är så irriterad att jag hade kunnat explodera....


Ja som kanske de flesta har sett så har jag blivit av med värmeljus på min balkong nu tredje gången gillt, Så nu blir det snart drastiska åtgärder. Blir så fruktansvärt irriterad. är det någon som släkt dem och sen tagit dem bara för de retar sig på att de är tända eller vad, finns ingen risk i världen att ljusen brinner ner något för det är liksom genomsurt i marken så daahhh...Blir så arg på folk som har åsikter om saker de inte behöver bry sig om..


Idag har jag beställt doppresenten till min lilla gud dotter ska bli så roligt när det väl är dags för hennes lilla dop, =) Har även gjort lite saker till henne och ska göra lite till så blir det lite personligt också...


Can you feel it?
Now its coming back we can steal it
If we bridge this gap
I can see you
Through the curtains of the waterfall

When I lost it
Yeah you held my hand
But I tossed it
Didn't understand
You were waiting
As I dove into the waterfall

So say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!

Can you feel my love?
Bombs away
Bombs away
Bombs away
Can you feel my love?
Bombs away
Bombs away
Bombs away
Say Geronimo!

Well we rushed it
Moving way to fast
That we crushed it
But it's in the past
We can make this leap
Through the curtains of the waterfall

So say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!

Can you feel my love?
Bombs away
Bombs away
Bombs away
Can you feel my love?
Bombs away
Bombs away
Bombs away

Well I'm just a boy
With a broken toy
All lost and coy
At the curtains of the waterfall
So its here I stand
As a broken man
But I've found my friend
At the curtains of the waterfall

Now I'm falling down
Through the crashing sound
And you've come around
At the curtains of the waterfall

And you rushed to me
And it sets us free
So I fall to my knees
At the curtains of the waterfall

So say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!
Say Geronimo!

Can you feel (Say Geronimo! Say Geronimo! Say Geronimo! Say Geronimo!) my love?
Bombs away! Bombs away! Bombs away!
(Say Geronimo! Say Geronimo! Say Geronimo! Say Geronimo!)
Can you feel (make this leap, make this leap, make this leap) my love? Make this leap.
Can you feel my love?




Av Kicki Magnusson - 1 november 2014 20:00



Idag är det tre år sedan Morfar han gick bort och det är är fruktansvärt jobbigt varje dag men nu äntligen har du mormor att fördriva tiden med, Vi saknar dig varje dag och älskar er massor, Tände ljus för dig igår men ljusen försvinner men du finns alltid i mitt hjärta...


 

Ovido - Quiz & Flashcards