Alla inlägg den 19 februari 2014

Av Kicki Magnusson - 19 februari 2014 20:15

Sitter på bussen på väg till jobb. Idag är det utedag och vi ska gå till skogen brända tomten och grilla. Kommer att bli mysigt bara regnet håller sig borta. Men det verkar inte så för det regnar redan. Idag slutar jag 17:00 vilket är skönt ingen stängning i alla fall. Man ska vara glad för det lilla ;-). Fick inte jobb på hägern imorgon vilket jag såg fram emot men men jag behövs bättre där jag är nu. Dagen idag cik bra utedagen va hur mysig som helst fast det regnade lite så fick vi ändå grillat våra hamburgare så det va toppen.. Barnen hade jätte kul med att gå och upptäcka allting, Två av flickorna hittade även en död fågel som de begravde så fint så det va väldigt gullig.


Efter Utedagen blev det film men barnen Happy Feet...Vilket va uppskattat...Jag hade mitt lönesamtal som va planerat i två veckor men blev faktiskt lite besviken och ledsen på min lilla chef idag så. 


Blev hämtad av kära lilla pappa på jobb idag så jag slapp bussen sen blev det pizza hemma hos mig med hela familjen..Vilket va väldigt mysigt trots en dålig avslutning på jobbdagen...


Hej Hopp

Ovido - Quiz & Flashcards