Alla inlägg den 24 februari 2014

Av Kicki Magnusson - 24 februari 2014 21:27

Hej. Ligger nu i sängen för att snart sova men va tvungen att skriva lite kände jag. Dagen idag har varit bra började jobba tidigt slutade 14:15. Åkte hem tog det lite lugnt sen började jag städa, vika tvätt, diska och vattna blommorna efter det blev det middag och film eller rättare sagt två filmer.

Nu ligger jag här och tänker och det är inte bra att tänka för mycket. Man analyserar för mycket då. Men men det blir nog bra tillslut. Varför är det så svårt allting? Blir så trött på allting ibland att jag bara hade kunnat skrika rakt ut. Utan egentligen en anledning.

Av Kicki Magnusson - 24 februari 2014 11:25

Måndagen började med att larmet ringde 05:30 bara att stiga upp. Började jobba 06:45 vilket kändes i kroppen alldeles för tidigt för mig men jag masade mig hit och det gick ju jätte bra. Jonas erbjöd sig att fixa frukosten så det va en lugn morgon och nu är det ju snart dags att gå hem. Det positiva med att börja tidigt då får man gå hem 14:15. Vet bara inte vad jag ska göra hela eftermiddagen det behövs städas hemma men det är tråkigt. Men men det är ju strålande väder idag också så kanske en stund på balkongen.

Hej Hopp

Ovido - Quiz & Flashcards