Alla inlägg den 23 juli 2014

Av Kicki Magnusson - 23 juli 2014 16:31

Det blev nästan en hel dag på badet kändes det som i alla fall. Vi badade och solade med barnen och åt mellanmål där vi hade med oss mackor, dricka, grönsaker och frukt. Det har varit en toppen dag men nu är man dödligt trött känns som om man somnar direkt när man kommer hem. :-)

Nu är jag på väg hem i en buss med AC vilket är underbart.

Av Kicki Magnusson - 23 juli 2014 10:26

Vet att jag inte skrivit nått om den så här kommer det.

Tjejkväll hos Sandra va helt toppen roligt med mycket skit snack och skratt. :-) Det blev grillat som va super gott. Sen blev det ännu mer skit snack. Riktigt trevligt att sitta och prata och bara umgås!!!


Här är någon bild där vi också stöttar Rock Against Cancer. https://www.facebook.com/pages/Rock-Against-Cancer/1403968863184829?fref=ts


   

Av Kicki Magnusson - 23 juli 2014 09:38

Slutade jobb tidigt. Åkte hem och fixade lite papper och dylikt till kommunal. Så nu är det fixat. Sen blev det hem till föräldrarna och bada och sola. Blev bad och sol hela kvällen och grillade hamburgare. Sen va det dags att åka hem för att kunna gå till jobbet idag. Men det blev en sväng in om farmor för att kolla hur det va med henne och farfar och de mådde nog bra. De berättar ju aldrig hur de mår ändå. Dessa gamlingar :-).

Ovido - Quiz & Flashcards